Voimauttava työnohjaus

Voimauttava työnohjaus

Työnohjauksesta voi saada tukea työn ja elämän tasapainottamiseen

Tarjoileeko työelämä sinulle sitä, mitä siltä joskus toivoit? Onko työ suistunut uraan, josta haluat siirtyä muualle? Vai muutuitko sinä ja nyt onkin aika päästä kokeilemaan jotain uutta?  Ajanpuun voimauttava työnohjaus voi toimia inspiraationa silloin, kun on aika voida paremmin, löytää työkaluja palautumiseen tai lisätä työhön luovuutta ja innostusta. Kokonaisvaltaisessa ohjauksessa on myös mahdollista saada selkeyttä ja konkreettisia askeleita, joilla tilanteessa pääsee eteenpäin. 

Miten työnohjaus voi tukea sinun työhyvinvointiasi? 

Toisinaan elämä muuttaa meitä tai sitten työelämä muuttuu. Kun aikanaan astuin työelämään, kiilteli silmissä vain suoraviivainen uraputki, joka tulisi täyttymään onnistumisista. Työelämän todellisuus toi sitten paljon muutakin tullessaan. Tuli kohdattua erilaisia työympäristöjä, erilaisilla työtavoilla varustettuja kolleegoita, muutoksia, nopeita käänteitä, ristiriitoja, uupumuksia ja sairastumisia. Omaan työelämääni sisältyi myös esimiestehtäviä, jolloin työhyvinvoinnin kysymyksistä tuli iso osa jokapäiväistä työelämää. 

Työ ja elämä eivät ole aina samaa mieltä

Elämässä sattuu sekä tapahtuu ja mitä enemmän niitä vuosia kertyy, sitä enemmän kokemuksia ja tapahtumia tulee myös omalle kohdalle. Joskus työ voi olla arjen pakopaikka tai sitten se voi olla vapaa-aikaa haittaavaa, mutta joka tapauksessa elämä ja työ vaikuttavat toisiinsa. Ei uupunut halunnut uupua, eikä sairastunut sairastua, mutta silti tätäkin elämässä tapahtuu. Kiireestä, velvollisuuksista ja kilpailusta on tullut iso osa tämän päivän työelämää. Ulkoisten tekijöiden lisäksi, meillä on kohdattavana omia kokemuksia, väsymyksiä ja terveydellisiä haasteita. Joskus haaste tai muutos tulee hiljalleen ja joskus se kolahtaa kerralla.

Työnohjauksesta voi saada voimavaroja silloin, kun omat voimat on vähissä

Ajanpuun työnohjaus huomioi tilanteesi kokonaisvaltaisesti. Tapaamisessa keskustelemme turvallisessa ilmapiirissä tämän hetkisestä tilanteestasi ja kuulet hyvää oloa ja palautumista tukevista työkaluista. Työnohjauksen tavoitteena voi olla ratkaisun löytäminen akuuttiin tilanteeseen tai jokin teema, kuten elämänmuutos, kiireen helpottaminen, stressi, terveydentilan muutokset, työilmapiiri, työttömyys, työssäjaksamisen lisääminen tai uralla eteneminen. Työnohjaukseen kannattaa tulla myös silloin, jos työasiat pyörivät liikaa ajatuksissa tai stressi vaikuttaa kehossa. 

Kevennä ajatuksia asiantuntijan kanssa

Ajanpuun työnohjaus on inspiroivaa keskusteluhoitoa. Työnohjaajana toimii Tuija Levo (KM), jolla on pitkä kokemus asiantuntijatehtävistä, johtajuuskokemusta sekä hän toimii nykyään luontais- ja kehoterapeuttina. Tuija onkin erikoistunut psykofyysiseen (keho/mieli) työnohjaukseen sekä johdon työnohjaukseen (Certified Supervisor and Coach of Leaders and Executives). Erityisenä osaamisalana on työssäjaksaminen ja stressin vähentäminen. 

Tervetuloa voimaan paremmin 

Voimme suunnitella polkuasi tarkemmin ensimmäisellä tapaamisella. Joskus yksikin kerta toimii suunnan antajana ja toisinaan muutoksia on hyvä rakentaa ja syventää pidemmällä matkalla. Työnohjaustapaamisen kesto on 60 min ja hinta alkaen 115 eur/h (sis. alv.). Ohjaukset toteutetaan etänä tai Jyväskylän hoitohuoneella. Yhteyden saat laittamalla viestin [email protected] tai 0400 169 260. Voit varata ajan tai pyytää tiimille tarjouksen klikkaamalla alta > 
 
       Varaa aika 

  

Soveltuuko coaching tai työnohjaus sinulle? Ajanpuun työnohjaus on työssäjaksamisen sekä työhyvinvoinnin ohjausta, joka huomioi myös terveydelliset, henkiset sekä sosiaaliset tekijät. Voit käydä tekemässä työnohjauksen alkukartoituksen ja saat sähköpostiisi henkilökohtaisen vastauksen sekä tarvittaessa suosituksen coachingista tai työnohjauksesta. Alkukartoituksen voit tehdä täällä Ajanpuun alkukartoituslomake työssäjaksamiseen

Tarinastani voit käydä lukemassa lisää esittelysivulta Johtajasta luontaishoitajaksi
 
Ajanpuun työnohjaukseen on mahdollista yhdistää kehoa energisoivaa luontaisterapiaa. Näitä Kehon ja mielen avaimet yhdistelmähoitoja teen tällä hetkellä Jyväskylässä [email protected] tai 0400 169 260.
 

Lyhyen kuvauksen Ajanpuun työnohjauksesta löydät myös Ajanpuun tubekanavalta.

Omasta muutospolustani voit käydä lukemassa täältä Työuupumuksesta uuteen alkuun – Ajanpuu